Toimitusehdot

YLEISTÄ
Toimitus tapahtuu postitse. Kun maksutavaksi on valittu ennakkolasku (viittellinen pankkisiirto), tuotteet toimitetaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Postitus tapahtuu 1-5 vrk. Jos toimitukseen menee kauemmin kuin 5 vuorokautta (esim. tuote loppunut), otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Painavat ja tilaa vievät lähetykset sekä pakalla toimitettavat kankaat toimitamme matkahuollon kautta. Tästä ilmoitetaan aina sähköpostiisi etukäteen.

TOIMITUSKULUT
Verkkokauppaohjelma laskee postikulut tilattujen kankaiden painon mukaan. Jos tilaat kankaita yritykselle tai yhteisölle, niin ota yhteyttä sähköpostitse kankaiden maksun ja toimituksen sopimiseksi. Ulkomaille tapahtuvissa toimituksissa ota yhteyttä sähköpostilla (myynti@huvikangas.fi) tai puhelimitse (+358 45 2300 406) ennen tilausta.

TILAUKSEN PERUUNTUMINEN JA PALAUTUS
Kauppa peruuntuu Huvikangas Oy:n osalta, jos tilausta ei ole maksettu viikon (7 vrk) kuluttua tilauksesta.
Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteiden on oltava palautettaessa uutta vastaavassa kunnossa. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla (myynti@huvikangas.fi) tai puhelimitse 045 2300 406, niin annamme tarkemmat palautusohjeet. Palautus on asiakkaalle maksuton.

Huvikangas oy varaa itselleen oikeuden muuttaa näitä ehtoja.
Jatka
Kielet
Finnish English
Pikahaku
 
Kirjoita hakusana(t)
Tarkempi haku
Ostoskori on tyhjä